Cookie- og privatlivspolitik Introduktion Nar du besoeger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at oege vaerdien af de annoncer, der vises pa siden. Hvis du ikke oensker, at der indsamles oplysninger, boer du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formal og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Cookies Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes pa din computer, mobil el. tilsvarende med det formal at genkende den, huske indstillinger, udfoere statistik og malrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optraede hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan fa adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: [ Indsaet liste over tredjeparter der saetter cookies pa sitet. Se evt. Automatisk opdatering af cookie-oversigt eller henvis evt. til denne liste med: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering ] Personoplysninger Generelt Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henfoeres til dig. Nar du benytter vores website indsamler og behandler vi en raekke sadanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersoegelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, oevrig brug af services eller foretager koeb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk foelgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker pa (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk vaere i forbindelse med oprettelse af login eller ved koeb. Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger haendeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i oevrigt behandles i strid med lovgivningen. Formal Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have stoerst sandsynlighed for at vaere relevante for dig, at registrere dine koeb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, nar de ikke laengere er noedvendige. Perioden afhaenger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornar informationer slettes. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker pa, geografisk placering, koen og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til malretning af annoncering. Vi benytter herudover en raekke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger pa vores vegne og ma ikke anvende dem til egne formal. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstraekkelig beskyttelse. Indsigt og klager Du har ret til at fa oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid goere indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogsa tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ xxxxx@xxxxxx.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsa mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

tilbage til hjemmesiden